Northseaadventure - Westerscheldevissen
Onderhoudsdienst Rene de Back
BTW: NL1493.22.677.B01
KvK: 22059542

Zee en Bootvisserij " North Sea Adventure " - " Westerscheldevissen " - 06-51391567

Home
Contactgegevens
Nieuws / Informatie
De Schipper
The Pirate
Asverstrooiing
Zeehonden trips
Haaien vissen
Haaien foto`s
Haaien video`s
Sharkatag
Westerscheldevissen
Vislocatie De Meerkerk
Vangstberichten
Visverhalen
Tijden en Prijslijst
Opstapdagen
Jeugdvisdag
Te Koop
Foto`s
Links
Contact route Vlissingen
Contact route Breskens
 
Westerschelde vissen
 
Vissen op de Westerschelde
Gezien er de laatste jaren er vanaf oktober tot april zeer goede vangsten geboekt op grote schar, wijting en gul. Vissen op de  Westerschelde kan bijna altijd doorgaan zodat we dan ook bijna geen vistrips meer hoeven te annuleren vanwege de te harde wind, dit zal dan alleen nog nodig zijn bij zeer extreem weersomstandigheden.

Ook zullen de klanten dit in hun portemonnee gaan merken. De prijs gaat naar beneden en ik ga een totaal pakket aan bieden. Er komen twee prijzen. namelijk vissen rondom de spijkerplaat en een prijs vanaf de Spijkerplaat tot richting Ellewoutsdijk en richting Westkapelle en Wielingen 4 of Cadzand.

Bij de prijs zit ook koffie of thee zoals u al van ons gewend was.

U mag zelf iets meenemen als u wilt dat ik op kan warmen in onze oven of gasstel aan boord. Ook gaat er op tong gevist worden in de zomer maanden voor Zeebrugge, Cadzand of overige Walcherse stranden. De Gotebank hoort ook tot de mogelijkheden.

Het wrakvissen blijft op aanvraag. De geboekte wrak vistrips blijven opstaan. Voor nieuwe aanvragen geldt dat de schipper beslist of er gevist gaat worden op de wrakken. Indien het weer het toelaat en er gul gevangen wordt is het een optie. Maar er wordt van ankervissen op de Westerschelde uitgegaan.

Er wordt gevist met afhuur ploegen en ook opstappers. Gezien de supervisserij in de wintermaanden is vooruit boeken gewenst om teleurstelling te voorkomen.

Ook zal er vanaf eind juni tot half oktober een aantal trips gepland gaan worden om gericht op zandhaai te gaan vissen. Nu na een aantal jaren hebben we een aantal plekken gevonden waar we leuke vangsten geboekt hebben. Kijk maar eens op de link in het menu Haaien vissen.

 
   

Zee en Bootvisserij " North Sea Adventure " - " Westerscheldevissen " - 06-51391567

Realisatie Het-Kompjoetertje